JU.CLA.S Membrane gas management system gasapparatuur
PDF
Deel
Facebook
WhatsApp
Viber
Telegram
1/1
PDF
Deel
Facebook
WhatsApp
Viber
Telegram
Prijs:
op aanvraag
Informeer naar de prijs
Contact opnemen met verkoper
Type:
gasapparatuur
Standplaats:
Duitsland Pullach7123 km van u
Datum van invoering:
gisteren
Voorraad ID-nummer verkoper:
945
Conditie
Conditie:
gebruikt
Inspectie op afstand
Voertuigleveringsdienst
Belangrijk
Deze aanbieding is enkel een richtlijn. Vraag de verkoper voor meer informatie.
Aankooptips
Contactgegevens van de verkoper
Abonneren op verkoper
Nick Breinfalk
Talen:
Duits, Engels
+49 89 380...
Toon
+49 89 38031644
Adres
Duitsland, Beieren, 82049 , Pullach, Gistlstr. 64
Lokale tijd verkoper:
00:27 (CET)
Bericht verzenden
Contactgegevens van de verkoper
UCY Machines
Duitsland
Sinds 1 jaar bij Machineryline
5.0
54 beoordelingen
Abonneren op verkoper
+49 89 380...
Toon
+49 89 38031644
Vraag de verkoper
PDF
Deel
Facebook
WhatsApp
Viber
Telegram
Verkoopt u machines of voertuigen?
U kunt het met ons doen!
Soortgelijke advertenties
prijs op aanvraag
2024
Turkije, Gaziantep
Contact opnemen met verkoper
prijs op aanvraag
2024
Turkije, Gaziantep
Contact opnemen met verkoper
prijs op aanvraag
2024
Turkije, Gaziantep
Contact opnemen met verkoper
prijs op aanvraag
2024
Turkije
Contact opnemen met verkoper
€ 57,85
Exclusief BTW
1997
benzine
Configuratie assen
4x4
Litouwen, Panevėžys
Contact opnemen met verkoper
prijs op aanvraag
2024
Turkije
Contact opnemen met verkoper
prijs op aanvraag
Mexico, Chihuahua
Contact opnemen met verkoper
Marke: JU.CLA.S
Membrane gas management system
oenological MMR PLUS Smart with CO2 control
Reduction of dissolved oxygen concentration
in wines
Increasing the concentration of dissolved oxygen
in wines
Reduction of the_concentration of dissolved
dissolved_carbon_concentration_in_wines
Correction of the concentration of dissolved
dissolved carbon dioxide concentration in still and semi-sparkling wines as
defined in the International Code of Oenological
oenological practices
Increasing the concentration of dissolved
dissolved carbon dioxide
for the production of carbonated wines
as defined in the International Code of
oenological practices
Correction of the alcohol content of wines
Find more here
Laat contactgegevens zien
Contact us at
Laat contactgegevens zien